Nå dina drömmars horisont

Vad kan vara viktigast för människan? Kan materiella ting som ständigt går att uppdatera stå högt i kurs? Allt kostar pengar och hur lätt glider inte de surt förvärvade slantarna genom våra fingrar. Tänk om du tveklöst kunde köpa allt du önskade. Det kan du genom hårt arbete men det tar lång tid. Låt istället slumpen avgöra om du är en vinnare. Du är bara sju nummer från den absoluta lyckan. Upplev spänningen med Lotto. Välkommen till ett spel där drömmar kan besannas.

Det slumpmässiga lotteriets uppkomst

I årtusenden har Lotto förekommit.  När den beryktade stjärnan tändes för tvåtusen år sedan över ett stall i Betlehem hade en av profeterna trotsat Gud hela sjuhundra år tidigare. Det var Jona som styrde sin båt i motsatt riktning än den Gud önskat och därför straffades resan med en storm. Sjömännen skyllde på varandra vem som orsakat stormen och ett slumpmässigt lotteri togs i bruk för att hitta den skyldige. Där finner vi, enligt myten, lotteriets uppkomst. Långt innan medeltiden spelades det renodlade turspelet i Kina men färdades till Europa. Ingen förkunskap krävdes. Ännu mindre skicklighet. Endast tur behövdes. I en mörk gränd kunde fattigdom vändas till rikedom. Likaså kunde satsade sekiner från förgyllda salar bana fri väg till rännstenen.

Ett smutsigt hasardspel blir rumsrent

Ibland tar det lång tid att tvätta bort skamfilat rykte.  När aristokratin, utan tänger rörde vid spelet hade mänskligheten vandrat en bra bit in i artonhundratalet.  Lotto förstatligades och chansen att spela hem lycka med endast sju nummer hade blivit rumsrent.  Svenskarna har fått spela sedan nittonhundra åttio som det första spelet utan anknytning till någon sport.  Nu, nära fyrtio år senare är Lotto fortfarande ett populärt spel med stora vinstsummor i potten.  Vem som helst kan bli vinnaren. Två dagar i veckan får alla sin chans.  Två dagar i veckan står någon på tur att bli en vinnare. Prova du också. Genom att spela på nätet kan du öka dina chanser till vinst genom att det är alltid öppet, dragningar sker hela tiden. Det är bara att välja casinobonus, lägga in en mindre peng och så är du igång.