Teambuilding Stockholm

Teambuilding Stockholm

En teambuilding kan fungera på många olika sätt och i flera olika varianter. Det kan vara allt från fotbollslag, företag eller projektgrupper som ska arbeta tillsammans under en tid som ser ett behov av att träffas och bättra på samarbetsförmågan. Teambuilding i Stockholm är oerhört lätt att hitta på en rad olika platser och går att göra både roligt och spännande. 

Exempel på teambuilding i Stockholm

  • Sjukamp på Gröna Lund
  • Åka Segway
  • Spela bumperball
  • Åka RIB-båt i skärgården 
  • Fångarna på fortet vid Vaxholm
  • Matlagningsaktiviteter 
  • Konferenser 

Att lista exempel på vad man göra för att få ihop en bra teambuilding kan man göra i all oändlighet. Faktiskt något så banalt som att få folk att sitta fast i en hiss tillsammans kan visa sig öppna upp trassliga relationer och få folk att samarbeta eller reflektera över saker ihop.

Att få till en lyckad aktivitet kräver visst förarbete. Att spela bumperball (en version av vanlig fotboll men där deltagarna tar på sig stora plastdräkter som ser ut som bollar som gör att man studsar runt mot varandra och på marken utan att skada sig) kanske inte är för en äldre skara människor. Att målgruppsanpassa aktiviteterna är därför viktigt, men det kan också fungera som en utmaning att göra just det omvända. Att sätta extremt city-vana människor i en miljö där de ska överleva tillsammans i skogen med endast tält och spritkök sätter definitivt samarbetsförmågan och uppfinningsrikedomen på prov.

Att få folk att tycka bättre om varandra 

Det är extremt vedertaget och har visats i massor av studier såväl inom det militära, bland proffsidrottare och ner till det mindre företaget att aktiviteter vid sidan om arbetet får personer att se varandras andra sidor och i slutändan tycka bättre om varandra. Och tycker man bra om varandra jobbar och spelar man också bättre tillsammans.

Att satsa på teambuilding kan för vissa mindre företag verka som en stor utgift men det bör istället ses som inventering och att investera i sin personal och få dem att trivas tillsammans har både sociala och ekonomiska uppsidor i slutändan. Teambuilding i Stockholm är oerhört lätt att hitta på en rad olika platser och går att göra både roligt och spännande.