Snäppramar till affisch

Snäppramar används ofta till att innehålla olika slags affischer, som till exempel för en löpsedel utanför butiken, filmaffischer, affischer för evenemang eller andra reklamaffischer på till exempel busshållplatser och andra offentliga platser. Snäppramarna kan monteras både ståendes eller liggandes, och kan även hängas upp på väggen. Ramarna är även enkla att öppna för att på ett smidigt sätt kunna byta ut affischerna. Ramarna finns också att köpa i olika färger, där allt från den vanligaste svarta varianten till den mer ovanligare trä- eller metallfärgen finns, allt för att passa företaget, syftet med ramen och även budskapet på affischen. Snäppramar kan användas både inomhus men även för utomhusbruk. Man bör dock se till att man köper en modell som är vattensäker för att undvika att vattnet tränger in i ramen och förstör affischen.

Dessutom finns snäppramar till affisch i flera olika storlekar. Oftast finns det i både A- och B-formaten, där främst de större varianterna som A2 (50×70 cm) och A1 (70×100 cm) är populärast och vanligast för de affischer man ser utomhus. En del snäppramar för affisch har även LED-belysning som hjälper till att lysa upp affischen på ett snyggt och inbjudande sätt.

Att montera en snäppram till affisch

Att montera en snäppram är enkelt och smidigt, eftersom du i stort sett bara klickar upp de fyra listerna i ramen, placerar affischen och den genomskinliga antireflektoriska skyddsplattan eller skyddsfilmen som medföljer i ramen och sedan trycker du ner listerna igen. Sedan är monteringen klar!

Köpa en snäppram till affisch? Kolla här innan ni beställer.

Snäppramar som kräver säkerhet

Det kan ju vara så att alla inte lämnar snäppramarna ifred, speciellt inte om de är placerade med ett provokativt eller på något annat sätt, speciellt budskap, eller om de är placerade på en utsatt plats. De kan till exempel bli utsatta för skadegörelse då de ofta finns på olika offentliga platser där det rör sig mycket folk, eller så finns det någon person som vill ha affischen. Oavsett anledningen kan det ibland vara bra att ha en snäppram som kräver ett specifikt verktyg för att öppna den. Ramen kan alltså inte öppnas med fingrarna, som de vanligare varianterna kan.